Prima zi in Paris

365 Outfit Challenge

Deci, Paris! Nuuu…nu este Sparta! Doar Paris, un Paris inundat (cel putin asta e ceea ce-am auzit) dar totusi Paris!

Ok, am repetat numele orasului de prea multe ori! Da, am fost in sus-numitul oras al dragostei si am fotografii ca sa demonstrez asta :P. Nu ca as avea nevoie de asemenea demonstratii, dar asa-i expresia in engleza :P. In primul rand vreau sa ma fac inteleasa, nu-s vreun social animal, nu-s tipul ala de turist care o sa te dea pe spate cu imagini intense si nemaipomenite ale lumii pe care a descoperit-o, nici macar acel tip care cauta si gaseste cele mai misto cafenele si baruri unde gaseste cel mai bun “foie-gras” din oras in timp ce petrece cu o parizianca!

Nope, nimic de genul asta! Eu sunt o persoana care iubeste sa doarma! Nu stiu cum sa-i spun in romana ca “dormitor” nu prea se potriveste :))) Daca aveti alte idei va rog sa le shareuiti!

Sa revenim- mie imi place sa dorm! Peste tot! In avion, in masina,in autobuz, metro- alegeti o locatie- I’m good with it!Si bineinteles o camera de hotel e perfecta pentru asta! Sa ne gandim putin, in fiecare zi asternuturi care miros a fresh- si nu din ala de portocale :P!

Asa ca da…nu am vazut prea multe in Paris in prima zi pentru ca am dormit cea mai mare parte din ea! Alegerea noastra in legatura cu zborul nu a fost cea mai inspirata! Am zburat din Bucuresti la 6.00 AM (asta inseamna ca am plecat la 3.00 de acasa). Am aterizat pe Beauvais. Care, in caz ca nu stiati e la 100 de km de Paris. :))). Din cauza orei de varf la intrarea in Paris am facut 2 ore si jumatate pana in Port Maillot si am ajuns la hotel la pranz. Si mi-era somn, asa ca m-am culcat! Si m-am trezit la cinci dupa amiaza!

Cum cerul era gri si se inserase ne-am gandit sa facem un tur pe Sena. Asa ca am luat metroul pana la Trocadero pentru ca imi placea locul ala. Am facut cateva fotografi acolo. Sa ne intelegem mie-mi place ploaia si Turnul in ceata aparea ca o priveliste gotica.

Pozele mai jos!

Port  Femei pe Matasari T-shirt cu ilustratie marca Saddo, o pereche de pantaloni galbena, ghiozdan backpack, accesorii HM.

IMG_8700 IMG_8703 IMG_8711 IMG_8717 IMG_8719 IMG_8722 IMG_8730

Chiar daca vremea n-a fost prea ok, eu eram super fericita ca sunt acolo, cred ca aveam nevoie de o vacanta! Asa ca dupa ce a inceput sa ploua foarte tare a trebuit sa mi pun peste toate hainele pe care le aveam la mine si o pelerina de ploaie pe care o aveam de la un festival. Cu zambet larg si tamp pe fata, toate se asezau exact cum trebuia!

Am ajuns langa Sena si ne-am uitat la mal dar nu prea intelegeam cum putem ajunge la barci. Asa cam traversat podul si am ajuns la Tour Eiffel, dar nu am urcat.

Ca idee, noi n-avem TV si nici nu ne uitam la stiri, asa ca atunci cand am ajuns pe cheiul Senei, nu am inteles cum putem ajunge la barci. Pana am vazut fix la marginea apei un tip cu niste cizme din alea imense de pescar. Apoi am vazut ca pe la vreo 10 metri de mal erau niste reclame carora li se vedea doar varful si mi-am adus aminte ca raul obisnuia sa aibe chei si ca erau chiar mari. Si imediat dupa aia ne-am dat seama ca erau inundatii si ca n-aveam nici o sansa sa mergem cu barca. :))

Ne-am intors la hotel, am mancat si ceva si ne-am bagat din nou la somn!

Love, A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *