Paris- a doua zi

365 Outfit Challenge

Iata si a doua postare despre timpul petrecut in Paris! Dupa cum v-am povestit, in prima nostra zi din Paris, a plouat torential! Si da, a doua zi ploua la fel de rau cand m-am trezit! Da…m-am bagat inapoi la somn din cauza asta! :)))

Daaaaa, nici a doua zi nu a inceput devreme si chiar sper ca asta sa se-ntample in toate vacantele mele! 😛
In a doua zi, a plouat mai mult decat in prima. Nu a plouat foarte tare, dar ploua constant, apoi se oprea si tot asa. Din cauza asta nu am avut chef sa imi pun pelerina de ploaie, apoi sa o dau jos, sa o pun iar, etc. Asa ca la sfarsitul zilei eram uda ciuciulete si de-abia asteptam sa ajung in camera de hotel. Am luat cateva pauze in care am intrat in lobby-urile muzeelor( ca sa ne uscam rapid :)), n-avem nicidecum de gand sa studiem sau sa ne delectam prin opere) dar cam asta a fost tot timpul nostru petrecut la “interior”. Chiar daca vremea n-a tinut cu noi, ne-am distrat si am explorat orasul!

Am mers in Place de la Concorde si am mers prin Jardin des Tuileries pana am ajuns la Luvru. Am intrat cat sa ne uscam 😀 si apoi am luat metroul catre urmatoarea destinatie.

Ajunsi la Sacre Coeur, am vegheat asupra unui Paris gri si incetosat de pe dealul bisericii si apoi am mers pe cealalta parte a sa pentru a vedea cel mai frumos cartier din Paris- Montmarte- plin de vile cochete cu istorie, un cartier al artistilor.

Ne-am plimbat prin Montmartre cateva ore, mai ales ca este o zona putin vizitata de catre turisti.

Mai jos sunt fotografii din Jardin de Tuileries! Poate vi se pare ca alegerea rochiei este pretentiosa- dar credeti-ma din punct de vedere al vremii, era perfecta! Mi-a fost mai cald cu rochia asta decat mi-a fost cu blugi :D, “designerii” aia din trecut au facut ei niste calcule si niste experimente si-au inventat “perna” de aer pe sub fuste.

 

 

IMG_8813 IMG_8847 IMG_8850 IMG_8856 IMG_8860 IMG_8866 IMG_8916 IMG_8918 IMG_8925 IMG_8935 IMG_8940

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *