Paris-piata Dalida

365 Outfit Challenge

V-am zis deja cat de mult imi place piateta Dalida din Montmartre? Ce pot sa zic, mi-a placut! Foarte mult! Tot cartierul are o alura de romantism si un calm al sau! Toata zona aceea are o gramada de vile cu super mult verde imprejur si cu gradini interioare gata sa fie explorate de ochii curiosi!
Recunosc, nu stiam nimic despre Dalida, cine a fost si de ce a fost denumita o piata dupa ea, dar dupa ce m-am intors acasa am citit putin despre ea si despre cariera impresionanta. Daca vreti sa cititi mai mult sunt o gramada de bloguri care vorbesc despre viata ei, dupa aproape 30 de ani de la moartea ei inca are o gramada de fani si asta pe buna dreptate!

Ce-am inteles eu din ce-am citit-ca a fost o femeie care a avut de indurat multe in viata si care a invatat sa fie mai puternica cu fiecare eveniment prin care a trecut. A devenit un icon al perioadei in care a trait, nu doar un star ci un fenomen!
Din pacate pentru ea cred ca iuresul vietii de vedeta a acaparat-o si a devenit chiar pentru ea insasi un star care nu a reusit sa-si defineasca o viata personala prin care sa se detaseze de profesie. Cu toate astea nu se poate nega ca a fost si inca este un exemplu de femeie independenta care a trait asa cum a dorit, care a luat singura deciziile chiar si cand asta i-a adus moartea.
Chapeau, Dalida!

Daca vreti sa cititi mai mult despre ea- aveti aici un link link si un video unde puteti asculta vocea-i remarcabila.

Si aici sunt imaginile din fata pietei!

Bluza este vintage si va fi in shop in curand aici ! ­čśë

IMG_9070 IMG_9081 IMG_9083 IMG_9088 IMG_9093 IMG_9101 IMG_9107

Love, Anda

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *