Esuati dintr-un butoi

365 Outfit Challenge

Am ajuns si la mare anul asta! Nu dam pe-acolo prea des pentru ca sincera sa fiu nu ne place atat de mult marea aia albastra la care unii se-ntorc iar si iar…Iar litoralul romanesc este overrated. Sunt cateva locuri mai de doamne-ajuta dar discrepantele-s asa de mari ca nu are nici un rost sa te chinui sa iti petreci aici vreun weekend in care ai putea sa vezi vreun oras european.

In schimb la munte e de o mie de ori mai bine! Si e mai racoare! Pentru cineva care petrece restul saptamanii in Bucuresti fara AC cred ca si la Cuca Macaii (care btw exista si are o forma de Yeti in alergare!) e mai ok decat acasa!

Dupa cum ziceam, nu ma omor dupa litoralul romanesc, dar pe facebook (care tine loc de panou de informare/avizier de asociatie) mi-au aparut in ultimul timp cateva locuri misto pe-aici prin tara. Si cum am decis sa mai rarim vizitele in care avem nevoie de buletin am zis sa mergem undeva aproape acesibil cu trenul.( pentru ca nu, nu avem masina- nu, nu suntem impotriva vreunui curent- we just have other priorities..plus-we’re poor :)) )

Si-am dat peste minunatia asta! La munte, exact cum ne doream, la cort(si ce cort!). Locul perfect pentru citit! Si apoi ni s-a spus pretul – si n-a mai fost asa de cool, pentru noi, cei fara de masina si fara prea multi bani in buzunar. Este pe wishlist, nu e de trecut cu vederea ;).

Asa ca am ales our next best place in the top, care surpriza! Era la mare 🙂 Ce pot sa spun despre Colonia la Butoaie– este ca locul in sine e chiar dragut si oamenii-s de treaba. In butoaie (care sunt chiar butoaie) nu e atat de cald pe cat te asteptai, mi s-a parut chiar ok, considering… Iar in fata era o plaja foarte faina amenajata, El Sol, unde aveau hamace, o gramada de hamace! Si unde mi-am petrecut ambele zile!

Ce-a fost nasol e ca atunci cand ieseai din “colonie” sau te indepartai de plaja amenajata, in jur era haos si-ti dadeai seama ca traiesti intr-o bula. Cel mai rau a fost cu mancarea, la terasele de-acolo aveai sanse de-o toxinfectie mica pentru ciorba aia cu 80% apa si restul zeama. Aveai posibilitatea sa-ti aduci de-acasa mancare pe care sa o gatesti in colonie, dar asta presupunea sa vii cu o lada frigorifica in masina (stiti-aia pe care nu detinem..inca!).

Mai jos cateva poze din colonie- sa prindeti feeling-ul 😉

 

IMG_0967 IMG_1035 IMG_1017 IMG_1032 IMG_1028 IMG_1006 IMG_0981 IMG_0978

Transmisiunea din butoi se incheie aici, incepem sa pierdem semnalul…

 

Anda 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *