Vintage in Piatra Neamt

365 Outfit Challenge

Concediul s-a terminat (da, stiu, e aiurea sa incep postarea cu asta 😛 ) asa ca e timpul sa ne amintim de cat de fain a fost. Primul nostru obiectiv a fost un oras- Piatra Neamt. Yep, mi-a placut. Orasul e intr-o depresiune intre niste munti si are cate atractii turistice legate de asta.

Cum a fost o cetate medievala inca are vestigii care sa o dovedeasca! Mi-a placut centrul vechi cu Turnul lui Stefan in mijoc si cu piata aceea pietonala imensa. Inconjurata de tot felul de muzee e mi s-a parut cel mai inchegat si modern spatiu public de acolo, care, impreuna cu parcul devine nucleu social al orasului.

Cum imi plac la nebunie muzeele asa ca am fost in cateva dintre ele si am fost uimita de civilizatia Cucuteni (de care auzisem evidement 😛 dar nu stiam detaliile savuroase :P)! O sa fac o postare separata legata de ce-am vazut prin Piatra. Cea mai mare dezamagire a fost ca am ratat o expozitie ad-hoc cu jucarii romanesti vechi (am ratat-o cam cu vreo luna- ca atunci se inchisese).

Mai jos sunt fotografi in fata Muzeului de Istorie din Piatra Neamt, cu o rochie vintage, cumparata la Paris si o jacheta tot vintage 🙂 (a se observa si Sacul fara Fund- nelipsit in concediu- the all time cash maker :P)

 

IMG_0156 IMG_0165 IMG_0172 IMG_0181 IMG_0188 IMG_0195

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *