Outfit-ul de New Year’s Eve

365 Outfit Challenge

E cea mai frumoasa perioada a anului…(se aude cantand cu o voce incantatoare..)!Stai putin! Nu e chiar asa! Perioada tocmai s-a terminat asa ca acum e timpul sa plangem in batista ( e ok si un servetel) si sa incercam sa dam tot ce avem mai bun in prima zi de munca!

Depresie, get lost! Oricum eu pentru toata chestia asta dau vina pe etichetarile astea care se pun lately!

De ce e misto sa petrecem tot timpul asta de Craciun si de Revelion cu bucurie doar pentru o saptamana din an?! Si imediat dupa sa revenim la dezastrul care se mai cheama si “revenirea la viata ta normala si plictisitoare”.

Nu ar fi mult mai cool sa incepem saptamana cu ceva care chiar ne face placere? Stiu ca sa lucrezi pentru tine insuti sau sa ai jobul mult visat nu-i chiar asa de intalnit in zilele noastre dar sunt sigura ca acum e mult mai bine decat in trecut.

Asa ca hai sa ne bucuram de chestiile alea mici, lucruile care aduc bucurie in viata, stiti si voi- timp petrecut cu familia, hobby-uri sau chiar sa incercam ceva nou!

Si cum sunt in urma cu toate, mai jos pozele de la Revelion, unde m-am autodeclarat un fel de feminista si am pus-o in scena pe Beyonce, in cateva dintre “starile” ei din ultimii 3-4 ani si pe bunica in tinerete! ❤️

Kisses girls and let’s slay!!!

img_3186 img_3188 img_3189 img_3191 img_3205 img_3226 img_3229 img_3239

Love, A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *